Dit zijn wij

Wij zijn Kiema. Een fotomarketing bureau dat organisaties helpt om met unieke en creatieve fotografische concepten zichzelf visueel te presenteren. Wij zetten hen in de schijnwerpers om connecties te kunnen maken. Daarbij richten wij ons specifiek op merkidentiteit en kijkersperspectief.

Specialist in bedrijfsfotografie

Laat zien wiejij bent

Wij geven merken, mensen en producten of diensten een gezicht. Wij vinden dat fotografie een verlengstuk moet zijn van jij echt bent of echt wilt zijn. Alleen zo kunnen we een connectie maken met onze ideale doelgroep(en).

Hoe we dat doen?

KwalitatieveFotografische marketing

We starten met het doel van de fotografie en het verhaal achter de organisatie. Op basis daarvan bedenken wij een passend fotoconcept en werken we samen toe naar de shoot. Na de shoot bewerken wij de foto's en ondersteunen wij met de inzet.

Info & prijzen

Ons team

Ons team bestaat uit een combinatie van concepters, fotografen en marketeers. Een perfecte combinatie voor fotomarketing.

Veelgestelde vragen

Wie is Kiema?

Een fotomarketing bureau dat organisaties helpt om met unieke en creatieve fotografische concepten zichzelf visueel te presenteren. Wij zetten hen in de schijnwerpers om connecties te kunnen maken. Daarbij richten wij ons specifiek op merkidentiteit en kijkersperspectief.

Wat is Bedrijfsfotografie?

Zitten je medewerkers vol vuur maar maken ze op foto’s een uitgebluste indruk? Komt jouw product nooit lekker in beeld, hoeveel Instagram-filters je er ook tegenaan gooit? Vertrouw dan op de bedrijfsfotografie van Kiema!Altijd de beste bedrijfsfotograafKiema is gespecialiseerd in krachtige, kordate en, we kunnen niet anders zeggen, kick-ass bedrijfsfotografie die jouw bedrijf een 100% authentieke uitstraling geeft. Dus laat ons je ware identiteit onthullen; dat speciale je-ne-sais-quoi dat jouw bedrijf… nou ja, drijft.

Kosten fotografie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi vulputate, ligula eget condimentum mollis, massa est fringilla dolor, nec viverra neque leo a enim. Mauris vehicula nulla in metus tempor tristique. Sed et velit pretium erat euismod feugiat eu ac felis. Etiam pretium, elit non finibus mattis, erat ligula mattis erat, ac egestas nunc eros sit amet felis. In placerat volutpat leo, et pretium nulla. Proin ullamcorper, ligula in imperdiet bibendum, ipsum neque mattis nibh, in mattis magna justo ut turpis. Fusce pretium congue quam eget hendrerit. Phasellus quis tortor in tellus sollicitudin tempor. Etiam maximus metus at egestas dapibus.
Kennisdeling

Wij delen onze kennis graag door zoveel mogelijk blogs te schrijven.